Hubertusregler 2019


Hubertusjagtregler 2019


Alle ryttere på heste og ponyer kan starte alle klasser


Kvalifikation

For at kvalificere sig til hubetusjagtens fire opløb skal

Hesteryttere have gennemført mindst én træningsjagt i 2019 i klasse 01 (70/90 cm)

Kat. I-ryttere have gennemført mindst én træningsjagt i 2019 i klase 01 (70/90 cm)

Kat. II-ryttere have gennemført mindst én træningsjagt i 2019i klasse 02 (50/70 cm)

Kat. III-ryttere have gennemført mindst én træningsjagt i 2019 i klasse 02 (50/70 cm)

Ryttere kan ligeledes kvalificere sig ved at have deltaget i mindst én jagt på lignende niveau i en anden jagtrideklub.

Ryttere, der ikke er medlem af LHS, har også kvalificeret sig til hubertusjagtens klasse 01 og 02 - dog skal rytterne være meldt ind i LHS senest tirsdag, den 08. oktober 2019 for at kunne starte disse to klasser/opløbet indenfor konkurrence.


Fejl

Man er fejlfri, hvis man har forceret alle forhindringer, hvilket vil sige, at man skal ride mellem de enkelte springs to springstøtter på hele ruten. Såfremt springstøtterne er væltet, og der ikke er tid til at sætte dem op igen, er det tilladt at ride udenom.

Nedrivninger og stop tæller ikke som fejl, og ved stop er det tilladt at ride på igen, dog skal ekvipagen følge med feltet.


Fejlfrie ryttere, der er medlem af LHS, kan starte opløb indenfor konkurrence. Såfremt der ingen fejlfrie ryttere er, må alle i den pågældende kategori (hest, kat. I, II og III) starte indenfor konkurrence. Er man eneste rytter i sin kategori, skal man være fejlfri for at kunne starte opløb indenfor konkurrence.


Opløb

Der laves følgende fire opløb, hvor kvalificerede ryttere starter indenfor konkurrence og ikke kvalificerede ryttere starter udenfor konkurrence:

Opløb for heste

Opløb for kategori I-ponyer

Opløb for kategori II-ponyer

Opløb for kategori III-ponyer

Hubertusjagtens officials (mastere) er kvalificerede til at starte opløb indenfor konkurrence - uanset hvilken klasse de har redet master for.

Opløbet er ikke obligatorisk - det er frivilligt, om man vil ride opløb, uanset om man er fejlfri eller ej.


Hubertusvindere

Det er kun medlemmer af LHS, der kan vinde titlen som Hubertusvinder 2019. Indmeldelse skal ske under fanen "Bliv medlem" - og senest tirsdag, den 08. oktober 2019.

Samme ekvipage kan ikke vinde opløbet mere end tre år i træk. Har ekvipagen vundet tre år i træk, kan ekvipagen ikke ride opløb indenfor konkurrence det fjerde år.


Præmier

Hubertusvinderne (altså vinderne af de fire opløb) modtager en flot hubertusstaldplakette i aluminium med inskriptionen HUBERTUSVINDER "KATEGORI" 2019. 
Da plaketterne er temmelig kostbare at fremstille, vil disse først blive bestilt efter jagten, når vi ved, indenfor hvilke kategorier der er startet opløb.

Copyright © All Rights Reserved